«Πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων της Α1 από την Πρωτοχρονιά έχει δώσει η ΓΓΑ, με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΣ Γιάννινα WBC να ετοιμάζεται να δώσει ξανά το «παρών» στα παρκέ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Παρά το δίμηνο λουκέτο στον αθλητισμό, που ήταν καταστροφικό για κάποιες ομάδες, που οδηγήθηκαν σε αποδέσμευση αθλητριών, ο ΠΑΣ αντιθέτως διατήρησε το ρόστερ του και μόνο η Ισπανίδα Βεντρέλ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, η οποία ούτως ή άλλως είχε συμφωνία να βοηθήσει μέχρι τον Δεκέμβριο, καθώς θα επιστρέψει στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και τις σπουδές της εκεί. Κούπερ και Μπάτλερ θα βρίσκονται στα Ιωάννινα ως τις 3-4 Ιανουαρίου.

Το νέο ξεκίνημα δεν γίνεται με ταυτόχρονο ορίζοντα για επανέναρξη καί των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά από τη στιγμή που μέσα στον Φεβρουάριο υπάρχουν υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας γυναικών, εικάζεται ότι θα έχει προηγηθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος.

Το μέλος της διοίκησης της ομάδας, Τόλης Μιχαήλ, μίλησε στoυς Πέτρο Σιούλη και Ανδρέα Φιλιππούση στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 για το πώς σχεδιάζεται η επιστροφή, ειδικά μετά από μια δίμηνη αποχή, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα.

Η συνέντευξη του Τόλη Μιχαήλ μετά το 27′:30′ ‘