Τη μεταγραφική ενίσχυση έθεσε σε πρώτο πλάνο ο Αργύρης Γιαννίκης για να μπορέσει η ομάδα να βγάλει το πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ για το αγωνιστικό τόνισε ότι ως το 35′ το σκορ έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο 2-0 με 3-0, αλλά τα πολλά ατομικά λάθη για μία ακόμα φορά κόστισαν.

Για το τι δεν πήγε καλά: «Πιστεύω μέχρι το 30’ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έπρεπε το σκορ να είναι 3-0 ή 4-0. Από ένα προσωπικό λάθος, μία απροσεξία δεχτήκαμε ένα πέναλτι στη πρώτη φάση του Απόλλωνα.

Στο δεύτερη ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι ρουλέτα, που κάναμε πάλι ένα τεράστιο ατομικό λάθος σε αλυσίδα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Κι όταν είσαι στο γήπεδο αυτό πίσω στο σκορ είναι δύσκολο να επανέλθεις πάλι».

Για το αν είναι πλέον και θέμα ψυχολογίας το ότι η ομάδα του δεν κρατάει το προβάδισμα και δεν κερδίζει εύκολα βαθμούς ούτε εντός έδρας: «Πρέπει να τα βάλουμε τα πράγματα κάτω και να γίνει μεγάλη ανάλυση. Τώρα προέχει να βελτιωθούμε σε κάποιες συνθήκες που είναι λίγο δύσκολες στη καθημερινή δουλειά και να δούμε που θα ενισχυθεί η ομάδα, γιατί το πρόγραμμα είναι βαρύ και το ρόστερ λίγο μικρό».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα να αντεπεξέλθει στα ματς του Ιανουαρίου: «Μιλάμε με τη διοίκηση για κάποιες ενισχύσεις γιατί το πρόγραμμα είναι βαρύ και έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να βγει το πρόγραμμα αυτό. Αν σήμερα το παιχνίδι ήταν 2-0 ή 3-0 στο 30′ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς κάνουμε αυτή τη στιγμή πολλά ατομικά λάθη που δεν πρέπει να τα κάνουμε».