Όπως αναφέρθηκε και από τον κ. Γιαννίκη, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορούσε να έχει ένα μεγάλο σκορ υπέρ του ως το ακυρωθέν γκολ του Κρίζμαν, αλλά όπως τόνισε με τη σειρά του ο Κάργας, πάντα κάτι συμβαίνει και έχουμε ανατροπή του σκορ, με τη βροχή και τον αγωνιστικό χώρο να παίζουν σήμερα καθοριστικό ρόλο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς εξηγεί την ήττα: «Ειλικρινά ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε αυτό το ματς. Η εικόνα που είχα μέσα στο γήπεδο είναι ότι μέχρι το ακυρωθέν μας γκολ πηγαίναμε καλά και δεν πίστευα ότι θα χάναμε με 1-3. Η βροχή μας επηρέασε, ήταν σαν να μας σταμάτησε και να έδωσε ώθηση στον Απόλλωνα. Αυτό κατάλαβα. Σε δύο φάσεις που η βροχή έπαιξε μεγάλο ρόλο έγινε το 1-3 χωρίς να το καταλάβουμε.

Για το 10ο προβάδισμα της φετινή σεζόν: «Το έχουμε ξαναπεί ότι πρέπει να δουλέψουμε. Δεν είναι μόνο θέμα της άμυνας, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει όλη την ομάδα. Όλοι μαζί βάζουμε τα γκολ και όλοι μαζί κάνουμε άμυνα. Πρέπει να το κοιτάξουμε, αλλά δεν μας βγαίνει πάλι. Μια το ένα, μια το άλλο, πάντα κάτι συμβαίνει και στο τέλος δεν μπορούμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».