Άνοιξαν οι ουρανοί χθες στη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ειδικά στο β’ μέρος η βροχή ήταν καταρρακτώδης δημιουργώντας “λίμνες” μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευαν τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Αναπόφευκτα, δηλαδή, κολλούσε σε κάποια σημεία. Παρ’ όλα αυτά οι συνθήκες διατηρήθηκαν οριακές για τη διεξαγωγή του αγώνα και μάλιστα χωρίς να λασπώσει ιδιαίτερα το γήπεδο.

Όπως ενημέρωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb, κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσαν 50 χιλιοστά βροχής, με μέσο όρο για ολόκληρο τον Ιανουάριο τα 125 χιλιοστά! Το μέγεθος αυτό αντιστοιχεί σε 300 τόνους νερού!

Ήδη από σήμερα και παρά τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία, τα συνεργεία μπήκαν για να αποκαταστήσουν τις φθορές που υπέστη ο χλοοτάπητας.

Η ανάρτηση του κ. Κολόκα:

Κατά την διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης, έπεσαν 50 χιλιοστά νερού (με μέσο όρο ενός ολόκληρου μηνός Ιανουαρίου 125 χιλ.) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως είναι φυσικό, από την καταρακτώδη βροχή, έγιναν φθορές στο χλοοτάπητα. Υπολογίζεται ότι έπεσαν περίπου 300 τόνοι νερού! Αμέσως μετά και υπο καταρακτώδη βροχή ξεκίνησε απο τους εργαζόμενους του ΠΕΑΚΙ και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα η αποκατάστασή του σε όλη του την έκταση!!!