image description

Συνομιλία με τους αρχηγούς και τον προπονητή της ομάδας είχε αντιπροσωπεία του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα. Οι οργανωμένοι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους εμψύχωσαν εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:

Σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και είχε συνομιλία με τους αρχηγούς της αγαπημένης μας ομάδας και τον προπονητή. Εκφράσαμε δια ζώσης την απόλυτη στήριξή μας στον προπονητή και το έργο του,ενώ σταθήκαμε στην εμψύχωση των παικτών για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, αφού δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη φυσική μας θέση στα τσιμέντα των Ζωσιμάδων.
Ως το μοναδικό ζωντανό κύτταρο που έμεινε να θυμίζει κάτι από την ιστορική μας έδρα, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες για τα μέτρια (μέχρι στιγμής) αποτελέσματα της ομάδας από παίχτες, που τίμησαν τη φανέλα αγωνιζόμενοι σε κάθε βοσκοτόπι της Β εθνικής και μας επανέφεραν στην κατηγορία που μας αρμόζει. Πολύ περισσότερο απ’ τον άνθρωπο ο οποίος έχει ταιριάξει απόλυτα με τη νοοτροπία του περήφανου Ηπειρώτη, που θέλει την ομάδα του να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα ποιός είναι ο αντίπαλος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει επικεφαλής. Για όλα τα υπόλοιπα, εάν υπάρχει κάποιος, να κάνει αυτά που πρέπει και να σωθεί η παρτίδα μια ώρα αρχίτερα…. γιατί αν πέσουμε, δε θα χει καμιά σημασία αν γλιστρήσαμε ή μας έσπρωξαν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ