Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε πιο κοντά απ’ ότι η ΑΕΛ να πάρει σήμερα τους 3 βαθμούς, αλλά δεν κατάφερε στις 3-4 πραγματικές ευκαιρίες που είχε στο ματς να πανηγυρίσει κάποιο γκολ. Ωστόσο ο κ. Γιαννίκης έμεινε ικανοποιημένος και από την ισοπαλία, αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε κάποιο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι σήμερα δεν ήρθε κάποιο γκολ, αλλά ήρθε ο βαθμός: «Είναι σημαντικό να μη χάνεις εκτός έδρας και για μας είναι σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε και γκολ κιόλας σήμερα. Το παιχνίδι ήταν νευρικό, αλλά σε λογικά επίπεδα, γιατί ήταν και εμβόλιμο και υπήρχε πίεση. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε τη νίκη, το λιγότερο που μπορούσαμε σήμερα ήταν η ισοπαλία και την πήραμε».

Για το αν μπορούσε η ομάδα το κάτι παραπάνω: «Πιστεύω ναι, γιατί είχαμε 2 κλασικές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο και η μία σε άδειο τέρμα, που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Η Λάρισα έκανε μία φάση σε όλο το ματς. Τακτικά η αμυντική λειτουργία μας σήμερα ήταν ok. Ξεκινήσαμε με 4-3-3, το γυρίσαμε σε 4-4-2 και στο τέλος το κάναμε 5-4-1 για να τελειώσουμε το ματς στις καθυστερήσεις. Αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω».

Για το ότι έπαιξε λίγο πιο συντηρητικά σήμερα ο ΠΑΣ: «Το παιχνίδι μας εμάς είναι ταχυδυναμικό και σε εμβόλιμες αγωνιστικές δεν μπορείς να κάνεις και προπονήσεις με τη βροχή που πέφτει στα Γιάννενα. Είναι λογικό η δύναμη να μην είναι η ίδια και για μας και για τη Λάρισα».