image description

Χωρίς ιδιαίτερη ξεκούραση συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει χρόνος για ρεπό. Έτσι η ομάδα των «κυανόλευκων» κινείται σε ρυθμούς Άρη, τον οποίο θα υποδεχτεί την προσεχή Δευτέρα στις 17:15 στους «Ζωσιμάδες».

Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Λέο που έλειψε από τον αγώνα της Λάρισας, επειδή είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα από τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Αντίθετα ο Κάστρο δεν είναι ακόμα έτοιμος για επιστροφή και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Πλην του Κολομβιανού μέσου, «απών» θα δηλώσει τη Δευτέρα ο τιμωρημένος Γιάννης Κάργας, που είχε συμπληρώσει σε παλιότερο αγώνα τις 4 κίτρινες. Κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Νώντας Παντελάκης, αλλά αυτός δηλώθηκε για τον μεθεπόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η σημερινή προπόνηση, που την ακολούθησαν όλοι πλην Κάστρο, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και αερόβιο passing game.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα ωρών να κλείσει και επίσημα στην ομάδα ο Μιλιντσεάνου, ο επιθετικός από τη Μολδαβία που αγωνιζόταν στη Βαντούζ του Λιχτενστάιν. Ο ΠΑΣ θα ποντάρει πάνω του σε μία θέση που είχε επισημανθεί από το καλοκαίρι ότι υπήρχε ανάγκη προσθήκης παίκτη.