image description

Με μικρή καθυστέρηση θα πάρουμε «γεύση» από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, Νικολάε Μιλιντσεάνου, ο οποίος πρώτα θα πρέπει να βγει αρνητικός σε κάποια τεστ covid -19 πριν ανακοινωθεί και γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε καραντίνα στο ξενοδοχείο του και μετά θα πιάσει δουλειά για να μπορέσει να ενσωματωθεί στη φιλοσοφία της ομάδας. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε να αγωνίζεται πρώτη φορά σε κάποιο από τα ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αν φυσικά είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Τα μεταγραφικά βρίσκονται γενικότερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες, καθώς έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ονόματα και θέσεις στις οποίες ψάχνεται η ομάδα. Αμυντικός χαφ, εξτρέμ και τερματοφύλακας είναι θέσεις που κοιτάζει η ομάδα και ανάλογα με το τι θα βρει στην αγορά στα μέτρα της, θα κάνει κίνηση ή όχι.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Άρη με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Κάστρο. Εκτός αγώνα θα μείνει σίγουρα και ο Κάργας που έχει κάρτες. Οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι.

Σήμερα το πρόγραμμα μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, περιελάμβανε παιχνίδια υποομαδικής τακτικής σε μικρούς χώρους.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας ολοκληρώνονται την Κυριακή και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της 20μελούς αποστολής.