image description

Δοκιμή υπ’ αριθμόν 3 για το φετινό καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη σημερινή προπόνηση βρέθηκε ένας ακόμη νεαρός, 22 ετών, ο Αρντίτ Χοτζάι, που αγωνίζεται στην επίθεση. Ανήκε στην FK Bilys Ballsh, που ενδεχομένως οι φίλοι του ΠΑΣ να τη θυμούνται από ένα φιλικό πριν από 3 χρόνια στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Ο Χοτζάι τη σεζόν 2013-2014 έγινε επαγγελματίας στην Φλαμουρτάρι και μεταπήδησε μετά από ένα εξάμηνο στην Χειμάρρα. Από εκεί κατέληξε στην Bilys, η οποία τον απέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2014.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 21 ματς πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Αλβανίας και σκόραρε 5 γκολ, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στο κύπελλο Αλβανίας. Συνολικά αγωνίστηκε 1609 λεπτά και 156 στο κύπελλο.

xotzai-1

 

Οι σημερινές προπονήσεις

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και σήμερα η διπλή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με εξαίρεση τον Ντόλοβατς που δεν έβγαλε το πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν το πρωί πάνω στην αερόβια ικανότητα ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια τεχνικοτακτικής. Επόμενες προπονήσεις αύριο στις 08:00 και 19:00.

pas-proponhsh-iounios3