image description

Με 4 απουσίες έρχεται το απόγευμα στα Ιωάννινα ο Άρης και ανάμεσα σ’ αυτές και ο Ιωάννου για τον οποίο τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ήταν πιθανό να κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (11/01) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο νεοαποκτηθείς Κύπριος αριστερός μπακ, Νικόλας Ιωάννου και οι τραυματίες Facundo Bertoglio (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και Julian Cuesta (ενοχλήσεις στη μέση), καθώς και ο Ergys Kace (ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης)».