Σφόδρα ενοχλημένος ο κ. Χριστοβασίλης από δημοσίευμα του Sportime ότι έχει μπει πωλητήριο στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα αναφέρονται και ποσά για 3 εκ. χρέη συν 2 ακόμα εκατομμύρια αξιώσεις του προέδρου για να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Το δημοσίευμα διανθίζεται και με δυσαρεστημένους παίκτες που είναι απλήρωτοι και όλα αυτά σε μια περίοδο που η ομάδα πασχίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κόντρα και στη διαιτησία.

Η ΠΑΕ απειλεί ακόμα και με δικαστικές προσφυγές  εναντίον του μέσου, κατηγορώντας το για παιχνίδι εντυπώσεων.

Η ανακοίνωση:

Τη λάσπη σας την ξεπλένουμε στη λίμνη…

Πάλι τα ίδια! Ενοχλεί η ύπαρξη του ΠΑΣ στην Superleague1 και χαλάει τα σχέδια ορισμένων και αρχίζουν τα γνωστά δημοσιεύματα και τα παιχνίδια εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν δικές τους σκοπιμότητες!

Φεύγει ο ένας αρχηγός, χρωστάει ο Πρόεδρος, άλλος έρχεται, άλλος φεύγει , μας αγοράζουν και μας πουλάνε.

Στους ψιθυριστές δεν απαντάμε. Στον κόσμο μας και στους ποδοσφαιριστές μας μιλάμε.

Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν υπεκφεύγουμε, δεν λιποψυχάμε.

Κι ας δούμε αν μπορούν να παίξουν στη λάσπη που οι ίδιοι ρίχνουν.

Το παιχνίδι θα το παίξουμε στους Ζωσιμάδες και όπου αλλού χρειαστεί, αλλά πάντα μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, βρέξει – χιονίσει.

Και όσον αφορά αυτούς που “μετράνε” τα δήθεν χρέη μας και μας μεταβιβάζουν τις μετοχές, το μόνο που δηλώνουμε είναι ότι εκτός του ότι θα μιλήσουν με τη δικηγόρο μας, θα πρέπει να κοιτούν τα δικά τους προβλήματα και να ασχολούνται με το πόσα και που χρωστάνε οι ίδιοι.