Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Άρη τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κλασικές ευκαιρίες να νικήσει, σε αντίθεση με τον Άρη που είχε κυρίως προϋποθέσεις, όχι όμως σημαντικές ευκαιρίες. Αναφέρθηκε επίσης και στο σημαντικό γεγονός ότι η ομάδα του κράτησε πάλι το μηδέν.

Αναλυτικά:

Για το δεύτερο σερί 0-0: «Όντως, δεν δεχτήκαμε γκολ, δεν είδα μεγάλες φάσεις από τον Άρη, τις φάσεις τις είχαμε εμείς. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, κρίμα που δεν έγινε».

Για το αν έπαιξε ρόλο το τερέν: «Το γεγονός ότι είμαστε πιο κάτω στη βαθμολογία από τον Άρη δεν πάει να πει ότι ωφεληθήκαμε από το τερέν. Είμαστε κι εμείς ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, κι εμάς μας στοίχισε σήμερα το τερέν. Παρ’ όλα αυτά είχαμε περισσότερες φάσεις εμείς.

Παίζουμε κι εμείς ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα προσαρμοστήκαμε, μάθαμε από τα λάθη μας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τα κάναμε όλα πολύ πιο καλά σήμερα. Ο Άρης είχε μόνο προϋποθέσεις, δεν είχε ευκαιρία σήμερα, πλην του γκολ που δεν μέτρησε. Οπότε είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες εμείς και ήταν ένα παιχνίδι που όπως και στη Λάρισα θα μπορούσε να το κερδίσουμε. Είναι σημαντικό, πάντως, που δεν δεχτήκαμε γκολ, κρατήσαμε για δεύτερη σερί αγωνιστική το μηδέν στην άμυνα και απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».