Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης εξήρε την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του στα δύο τελευταία παιχνίδια, λέγοντας ότι δείχνει να έχει βρεθεί το “αντίδοτο”, ενώ για το μηδέν στην επίθεση τόνισε ότι είναι τυχαίο, γιατί φάσεις γίνονται.

Για τον βαθμό κόντρα στον Άρη: «Είναι βασικό το γεγονός πως κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, αν συνυπολογίσουμε τις συνθήκες που διεξήχθη το παιχνίδι. Είναι μεγάλο κέρδος για εμάς ο βαθμός, γιατί –ας μη γελιόμαστε- ήρθε κόντρα σε μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι ο Άρης».

Για το μηδέν στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση: «Στα πρώτα ματς της σεζόν ήμασταν αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεχόμασταν εύκολα γκολ. Έπρεπε να βρεθεί το…αντίδοτο στην άμυνα. Φαίνεται ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει βρεθεί λύση σ’ αυτό.

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, είναι τυχαίο το γεγονός πως δεν σκοράρουμε σ’ αυτές τις αγωνιστικές. Οι επιθετικοί μας είναι ικανότατοι και θα βρεθεί λύση».

Για το πόσο βοηθάει ψυχολογικά για τη συνέχεια: «Είναι πολύ βασικό. Για τη συνέχεια και την ψυχολογία της ομάδας. Εάν ανατρέξουμε στο παρελθόν, πριν λίγες μέρες σ’ ένα παρόμοιο παιχνίδι δείξαμε να είμαστε απροετοίμαστοι όσον αφορά τον τρόπο που θα αντιμετωπίζαμε εκείνο το παιχνίδι (με Απόλλωνα) και τις συνθήκες που προέκυψαν κατά τη διάρκειά του. Άμεσα όμως το αντιληφθήκαμε τι έπρεπε να κάνουμε και προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες σήμερα».

Για το τι θα γίνει με τους αγωνιστικούς χώρους: «Μας προβληματίζει κι εμάς τους ίδιους. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να βρουν τη λύση. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας όποιες κι αν είναι οι συνθήκες και να είμαστε αυτοί που πρέπει στις υποχρεώσεις μας».