Οι δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες επαναλήφθηκαν σήμερα μία εβδομάδα μετά τον αγώνα ΠΑΣ-Απόλλωνα, μόνο που αυτή τη φορά ο ΠΑΣ είχε πάρει το ‘μάθημά’ του όπως είπε ο αρχηγός των Ηπειρωτών, Στέφανος Σιόντης.

Δεν παρέλειψε δε, να αναφερθεί και στα προβλήματα που προκαλούν οι βροχές και στην καθημερινότητα της ομάδας, αφού δεν μπορεί να δουλέψει έτσι όπως πρέπει.

«Σίγουρα ήταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών, χαίρομαι που όλοι φύγαμε υγιείς. Έγινε μάχη, γιατί για μάχη μιλάμε, και συνεχίζουμε και οι δύο ομάδες».

Για το αν μπορούσε κάτι περισσότερο ο ΠΑΣ σήμερα: «Είχαμε τις μεγάλες στιγμές του αγώνα, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι θετική σε τέτοιο γήπεδο. Μας κρατάει ικανοποιημένους για τη συνέχεια».

Για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο που ο ΠΑΣ ‘υποφέρει’ λόγω των καιρικών συνθηκών: «Στην πόλη των Ιωαννίνων βρέχει ασταμάτητα για μια εβδομάδα. Αυτό δυσκολεύει την καθημερινότητα της ομάδας και στο κομμάτι των προπονήσεων, δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε όσο καλά θα θέλαμε. Το ίδιο συνέβη και με τον Απόλλωνα, που ήταν ένα μάθημα για μας, γιατί χάσαμε ένα ματς που ήμσταν ανώτεροι. Δεν θέλαμε να την ξαναπατήσουμε με τον Άρη, ο οποίος είχε κι αυτός απώλεια σ’ ένα παρόμοιο παιχνίδι στη Λαμία. Εν μέρει η ισοπαλία μας κρατάει ευχαριστημένους».