Σχεδόν τρεις εβδομάδες εκτός δράσης έχει μείνει ο Φάμπρι Κάστρο, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στον τελευταίο αγώνα του 2020 με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα είναι προλάβει να είναι έτοιμος ούτε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο και το γήπεδο, τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες γιατρού και φυσιοθεραπευτή, αλλά η ευαισθησία του στους τραυματισμούς, συν τους άσχημους αγωνιστικούς χώρους που προπονείται η ομάδα, καθιστούν δύσκολη την επιστροφή του σε πολύ υψηλές εντάσεις.

Όσον αφορά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί, δεν τίθεται κάποιο θέμα, αφού θα έρθει συγγενής της συζύγου του στην Ελλάδα για να βοηθήσει το ζευγάρι μετά τη γέννα.

Εν τω μεταξύ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, ώρα 15:00) ο ΠΑΣ θα πάει χωρίς τον τιμωρημένο Παντελάκη, ενώ μ’ έναν μικροτραυματισμό (πιθανόν τράβηγμα) είχε αποχωρήσει ως αλλαγή από το ματς με τον Άρη ο Ντομίνγκεζ. Ο Ισπανός είναι κι αυτός αμφίβολος για την Κυριακή.

Στον αντίποδα, εξέτισε την τιμωρία του ο Γιάννης Κάργας και θα είναι διαθέσιμος για τον Αργύρη Γιαννίκη, που λογικά θα τον χρησιμοποιήσει ως βασικό αντί του Παντελάκη.

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα (Τετάρτη) στις 15:00 στις προπονήσεις για να ξεκινήσει την προετοιμασία της και ο κόουτς θα αποφασίσει σε ποια ματς θα δηλωθούν να εκτίσουν οι Πίρσμαν και Κρίζμαν που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες.