Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και τον υπεύθυνο γεωπόνο του σταδίου “Ζωσιμάδες” βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου μετά το παιχνίδι του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη.

Τα δύο ματς μέσα σε καταιγίδα και μάλιστα σε διάστημα 8 ημερών, όπου ενδιάμεσα η βροχή δεν σταματούσε στην πόλη, κατέδειξε πόσο καλή δουλειά έγινε στην κατασκευή, αλλά και στη διαδικασία συντήρησης του χλοοτάπητα, για να απορροφηθούν όλοι αυτοί οι τόνοι νερού.

Ωστόσο, η συντήρηση είναι και μια διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ, ειδικά τον χειμώνα. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του γηπέδου έπιασαν κατευθείαν δουλειά για να προλάβουν και τις πολικές θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες μέρες, ώστε την άλλη Πέμπτη στο ματς με τον Ατρόμητο το γήπεδο να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση.

Μία ματιά σε μία εικόνα που είχε ο αγωνιστικός χώρος το 2010 σε παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 4-0 με την αντίστοιχη στο ματς με τον Άρη προχθές, είναι εμφανής για να διαπιστώσει κάποιος την προσπάθεια που έγινε.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, κ. Κολόκας, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο fb