Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είναι το κατά τεκμήριο δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς, από τη στιγμή που οι “κυανόλευκοι” αντιμετωπίζουν τον νταμπλούχο Ελλάδος, αλλά και φετινό πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα χωρίς άλλα προβλήματα, πλην των γνωστών Κάστρο και Ντομίνγκεζ που κάνουν ατομικά προγράμματα για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. Επιπλέον, έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τιμωρίες κίτρινων καρτών οι Παντελάκης και Κάστρο, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Κάργας.

Παράλληλα, στον ΠΑΣ ελπίζουν να μην τους επηρεάσει η κακοκαιρία “Λέανδρος” ή να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο, για να μη χαθεί κάποια από τις δύο τελευταίες προπονήσεις, όπου ο κόουτς Γιαννίκης θα συνεχίσει να δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στο πλάνο τακτικής για το παιχνίδι. Από το βράδυ, βέβαια, αναμένεται επιδείνωση με βροχές, αλλά και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, οπότε αύριο θα επανεκτιμηθεί αν πρέπει η προπόνηση να γίνει κανονικά στο ΠΕΑΚΙ ή σε πλαστικό.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις συναρμογής με μπάλα και τέλος τακτικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.