image description

Επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα το όνομα του 21χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Χρίστου Σέχου, ο οποίος είχε δοκιμαστεί προ τριετίας από τον Γιάννη Πετράκη, αλλά τότε η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, καθώς ήταν και πολύ νεαρής ηλικίας.

Στο site novasports.gr ο έγκυρος ρεπόρτερ του τριφυλλιού, Νίκος Τζουάννης, αναφέρει ότι ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά ο Παναθηναϊκός είτε θα τον δώσει δανεικό είτε θα επιδιώξει να βρει ομάδα που θα δώσει κάποια οικονομικά ανταλλάγματα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του novasports.gr

Στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο ομάδων της Superleague βρίσκεται ο Χρίστος Σέχου. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται από τον Λάσλο Μπόλονι, βρίσκεται μόνιμα εκτός αποστολής και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του πορεία με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr. 

Τόσο οι Αρκάδες, όσο και οι Ηπειρώτες πιστεύουν στο ταλέντο του 21χρονου φορ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να αποδεσμεύσει τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και ζητά ένα χρηματικό ποσό ή την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού. 

Ο Σέχου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει μόλις δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού.