image description

Μεσημέρι έγινε η προπόνηση της Παρασκευής του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κι αφού προηγήθηκε το καθιερωμένο τεστ covid-19 της ομάδας πριν από αναμέτρηση. Για πρώτη φορά έλαβε μέρος και ο Μολδαβός ποδοσφαιριστής Νικολάε Μιλιντσεάνου που ανακοινώθηκε και στη συνέχεια βγήκε και στο γήπεδο με τους νέους του συμπαίκτες.

Στη σημερινή προπόνηση έμφαση δόθηκε στην τακτική του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον τεχνικό της ομάδας να προβληματίζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή, αφού στο τέρμα θα είναι σίγουρα ο Χουτεσιώτης, στην άμυνα οι Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε και Πίρσμαν και στην επίθεση οι Λέο και Παμλίδης.

Οι απουσίες των Κάστρο και Ντομίνγκεζ σε συνδυασμό με την υποχρεωτική παρουσία του Κάργα ως δεύτερου στόπερ, λόγω της τιμωρίας του Παντελάκη, φέρνουν διάφορους συνδυασμούς που μπορούν να γίνουν στις θέσεις των χαφ. Δεδομένος είναι μόνο ο Σιόντης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιαννίκης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κρίζμαν και Παντελάκη και τους τραυματίες Κάστρο και Ντομίνγκεζ. Φυσικά εκτός θα είναι και ο Μιλιντσεάνου, που λογικά θα χρειαστεί 5-10 μέρες προσαρμογής στα νέα δεδομένα και το Σ/Κ θα μείνει στα Γιάννενα να δουλέψει έξτρα πρόγραμμα για να εκτιμηθεί πότε περίπου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου. Στη συνέχεια η ομάδα θα γευματίσει στο ξενοδοχείο και θα αναχωρήσει οδικώς για Αθήνα.