image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μέσα από τα χέρια του τον βαθμό μέσα στο “Καραϊσκάκης”, με τον Λαμπρόπουλο να δίνει μία τελευταία ευκαιρία για γκολ στον Ολυμπιακό με απίθανο φάουλ που σφύριξε πλάγια και λίγο έξω από την περιοχή. Ο ΠΑΣ στη φάση αυτή δέχτηκε το γκολ με τον Γιαννίκη παρ’ όλα αυτά να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί με τις απουσίες που είχαμε σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Τακτικά κάναμε πάρα πολύ καλό ματς, περιορίσαμε όσο μπορούσαμε τον Ολυμπιακό. Αν χάνεις έτσι και βέβαια πονάει πάρα πολύ, γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

Για το αν ο ΠΑΣ θα παραμείνει πιστός στο πλάνο να παίζει ποδόσφαιρο ή θα γίνει πιο ρεαλιστής στην ανάγκη να μαζέψει βαθμούς: «Όταν ξεκίνησα στα Γιάννενα είπα θα προσαρμοστώ στους παίκτες. Αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι το συνεχίζουμε και φέτος, γιατί είναι κάτι που ταιριάζει στους παίκτες. Δεν είναι αυτοσκοπός, αν ήταν θα λέγαμε άλλα πράγματα. Παίζαμε ένα τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, το φτάσαμε ως το 93’ για να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός. Σήμερα ο δρόμος είναι αυτός που είναι, με δύσκολες συνθήκες γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τις προπονήσεις όπως θέλουμε στα Γιάννενα, αλλά προσπαθούμε κι αυτόν τον δρόμο ακολουθούμε».