Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 1-0 σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova:

«Είναι πολύ διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά από τα ντέρμπι και δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Στα ντέρμπι δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ η ποιότητα του παιχνιδιού. Σήμερα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι και παίζει ρόλο πόσο πολύ μπορούν αποδώσουν οι παίκτες. Κάναμε καλή δουλειά σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε κατοχή και πολλές τελικές.

Όμως αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πάρα πολύ καλή δομή, πάρα πολύ καλή οργάνωση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μάς δυσκόλεψε αρκετά. Στο β’ ημίχρονο κλείστηκε πολύ. Είχε όλους τους διαδρόμους πάρα πολύ κλειστούς και χαμηλά την άμυνά του. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, όμως με πάρα πολύ επιμονή και επειδή δουλέψαμε πολύ το δικαιούμασταν το γκολ παρόλο που ήρθε στο τελευταίο λεπτό.

Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις με επιμονή και με αυτές τις νίκες κερδίζονται τα πρωταθλήματα”.

Πόσο σημαντικό που ο Χασάν είναι ο ήρωας του αγώνα: “Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει ανεξάρτητα με το ποιος σκοράρει”.

Αν είναι σημαντική η νίκη για τα επόμενα παιχνίδια: «Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε. Δεν υπάρχει κάποιος να αποδείξει κάτι. Υπάρχουν στιγμές που κάποιος παίκτης θα είναι καλός και κάποιος όχι. Γι’ αυτό υπάρχει η ανάλυση μέσα στην εβδομάδα για να δούμε ποιος μπορεί να προσφέρει ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα»