Ο Βασίλης Αθανασίου κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Χουτεσιώτη στο ημίχρονο και να υπερασπιστεί το τέρμα του ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας ντεμπούτο απέναντι στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο μόλις 21 ετών τερματοφύλακας του ΠΑΣ τα πήγε περίφημα, αφού είχε μια σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Μασούρα και έδειξε πολύ σταθερός σε όλες τις επεμβάσεις του. Δυστυχώς στην τελευταία φάση ο Χασάν με την εμπειρία του πήρε καλύτερη θέση και από κοντά με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ.

Ο νεαρός “πορτιέρε” είπε στη nova:

Για το ματς: «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Είμαι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα και που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν πόντο που θα ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε περισσότερα».

Για το ότι έδειξε ψυχολογικά προετοιμασμένος για το ντεμπούτο του: «Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας σκέφτεσαι μονάχα αυτόν και τίποτα άλλο.Προσπαθείς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κερδίσεις όσα πιο πολλά μπορείς. Με τη σκληρή δουλειά ο καθένας μπορεί να έχει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το αν νιώθει έτοιμος και για τα επόμενα ματς αν ο Χουτεσιώτης δεν γυρίσει σύντομα: «Θα δείξουν τα επόμενα ματς. Εγώ νιώθω έτοιμος, αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».