Κατηγορηματικός ήταν ο Τάσος Κάκος για το φάουλ που δόθηκε στον Καμαρά και το οποίο απέφερε τη νίκη στους Πειραιώτες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώην διεθνής διαιτητής είπε στο OPEN το προφανές, ότι δηλαδή είναι μια απλή επαφή που δεν προκαλεί την πτώση του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε αυτό είναι ξεκάθαρο και από την κλίση του σώματος του Καμαρά, ο οποίος μέχρι τη στιγμή που πάει να σεντράρει έχει τον κορμό του μπροστά (φώτο κάτω), όταν όμως πιάνει “αέρα” χάνει την ισορροπία του και πέφτει.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης απάντησε στον Κάκο ότι επαφή υπάρχει και ο παίκτης του Ολυμπιακού απ’ αυτήν πέφτει δύο βήματα μετά, με τον Κάκο να τον διορθώνει και να του λέει ότι έκανε πέντε βήματα και η πτώση δεν προήλθε από το σπρώξιμο.

Από εκεί και μετά αναπτύχθηκε λογομαχία για το αν και ποιος πρέπει να εκφέρει άποψη ανάλογα με την μπάλα που έχει παίξει, αλλά η κλίση του σώματος του Καμαρά μαρτυρά ότι η πτώση του δεν προήλθε από τον Κάργα, αλλά από την ανεπιτυχή προσπάθεια για σέντρα.

Ο Βαρούχας απέφυγε να σχολιάσει τη φάση αυτή και έδειξε το γκολ, όπου ο Χασάν σκοράρει καθαρά, καθώς ένα ελαφρύ άγγιγμα στον Εραμούσπε δεν είναι φάουλ.