Λόγω των υποχρεώσεων του κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη (19:30) η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις, όπου όσοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ έκαναν πάλι σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ο Κολομβιανός ακόμα δεν έχει επανέλθει στο 100% και παραμένει αμφίβολος. Ο δε Χουτεσιώτης θα κάνει αύριο (Τρίτη) μαγνητική. Η πρώτη εκτίμηση δεν είναι πολύ ανησυχητική, αφού έχει μία κάκωση στο γόνατο. Το αν θα επανέλθει ή όχι όμως στον αγώνα με τον Βόλο θα εξαρτηθεί από το που θα εκτίσει τις 4 κίτρινες που συμπλήρωσε.

Στα καλά νέα της εβδομάδας συγκαταλέγονται οι επιστροφές Παντελάκη και Κρίζμαν, που εξέτισαν τις δικές τους τιμωρίες και θα είναι και πάλι διαθέσιμοι για τον προπονητή.

Εν τω μεταξύ, ξεκινάει ο θεσμός του κυπέλλου και ο κ. Γιαννίκης θα δώσει αρκετές ευκαιρίες την Πέμπτη σε παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αναμένεται εκτεταμένο ροτέισον, οπότε από αύριο θα αρχίσουν να δουλεύονται τα πλάνα του αγώνα αυτού.