image description

Η Μπαχτσεσεχίρ δεν επιβεβαίωσε τον… τίτλο της κυριακάτικης στήλης, καθώς μόνο σοβαρή δεν παρουσιάστηκε στον αγώνα με την Νταρουσάφακα, από την οποία και έχασε δίκαια με 76-85. Χθες δεν υπήρχε αρκετή δράση, οπότε πήραμε… ρεπό, αλλά σήμερα επιστρέφουμε με ένα σημείο από την EuroLeague.

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση για τo novibet casino

Λίγες μέρες μετά την απροσδόκητη ήττα από τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ίδια ομάδα στη Γαλλία σε εξ αναβολή παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να… διορθώσουν το λάθος τους και να πάρουν μια νίκη που θα τους φέρει ισόβαθμους με τις Εφές, Ζαλγκίρις και Βαλένθια στην πρώτη οχτάδα, οπότε το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε περίπτωση ήττας, οι πιθανότητές τους για να προλάβουν την οχτάδα θα μειωθούν σημαντικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν έπαιξε στον αγώνα του ΣΕΦ, αλλά όχι τους Παπανικολάου και Λαρεντζάκη, ενώ όσον αφορά τη Βιλερμπάν, η οποία νίκησε στο ΣΕΦ μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η συμμετοχή του Μουσταφά Φολ είναι αμφίβολη, με τον θηριώδη σέντερ των Γάλλων να μην αγωνίζεται στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς ανέβασε πυρετό.

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, καθώς είναι η ομάδα που έχει μεγαλύτερο κίνητρο αφού η Βιλερμπάν δεν κυνηγάει τίποτα, ενώ θέλει να πάρει και εκδίκηση για την προ ημερών ήττα του ΣΕΦ. Νομίζω ότι… πάει πολύ να χάσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες από τη Βιλερμπάν, οπότε το διπλό με το χάντικαπ των 2 πόντων στο 1.90 αποτελεί την επιλογή μου.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Euroleague στο Foxbet.