Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο τόνισε ότι η ομάδα του τα πήγε καλά στο τακτικό κομμάτι, έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση κάποια στημένα που έδιναν την ευκαιρία στον Ατρόμητο και για δεύτερες φάσεις, ενώ είπε ότι πρώτος στόχος είναι μεν το πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα από την άλλη μεριά κατεβαίνει πάντα για να κερδίζει.

Ο Νταμίρ Κάναντι από την πλευρά του είδε στην ομάδα του Γιαννίκη αρκετά κοινά σημεία με τη δικιά του σε επίπεδο προσέγγισης των παιχνιδιών.

Οι δηλώσεις Γιαννίκη:

«Ενδιαφέρον ματς, πολύ δύναμη. Εμείς ήμασταν τακτικά καλά με τις πολλές αλλαγές. Είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Το 2-2 τα αφήνει όλα ανοιχτά για το δεύτερο ματς».

Για το αν θα άλλαζε κάτι: «Οι στημένες φάσεις δεν ήταν θέμα τακτικής. Στη δεύτερη μπάλα χάναμε και δεχόμασταν φάσεις απ’ τα πλάγια. Να κλείναμε λίγο καλύτερα τις πλευρές. Και στις στημένες φάσεις, θέλουμε να παίζουμε ζώνη. Ήταν καλοχτυπημένα κόρνερ. Βάλαμε κι εμείς δύο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλα γκολ».

Για το γεγονός πως άρχισε το ματς με μόλις 2 ξένους: «Όλοι οι παίκτες έβγαλαν πάθος. Με τόσες αλλαγές σίγουρα θα έχεις θέμα στην ομοιογένεια. Λόγω γηπέδου έπρεπε να παίξουμε κάθετα και είχαμε αργές τοποθετήσεις. Κάναμε μερικά λεπτά να βρούμε το ρυθμό μας, με τα παιδιά που έχουν παίξει λίγο. Έδειξαν σχετικά καλά στοιχεία, έχουν ταλέντο, είναι σημαντικό να παίζουν. Για τη ρεβάνς θα δούμε, έχουμε ματς Πρωταθλήματος, είναι σημαντικό το Πρωτάθλημα ως πρώτος στόχος, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε πάντα».

Για το αν βλέπει βελτιωμένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο απ’ τη φήμη του. Έχει καλό γήπεδο. Τα παλιά γήπεδα χαλάνε την εικόνα και ελπίζω να βελτιωθεί».

Οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι:

«Και οι δύο ομάδες επένδυσαν στο ματς, ήταν δύσκολος αγώνας, έγιναν μάχες.

Οι δύο ομάδες πάντως παίζουν με τις ίδιες ιδέες και την ίδια νοοτροπία. Ήμασταν οργανωμένοι, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες από εμάς, ήρθαν δύο γκολ από στημένες φάσεις. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, δεν ξέρω αν υπήρχε πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος δεν ήταν ίδια τα πράγματα, επιθετικά δεν είχαμε πολλές φάσεις στην περιοχή, ήταν και ο κακός αγωνιστικός χώρος».