image description

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας εκπροσώπων των Οριζόντων Ηπείρου και του ΕΛΓΑ (Ελληνικός Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων).

Η ενημέρωση έγινε από το Διευθυντή του Υποκαταστήματος Ιωαννίνων κο. Σωτήρη Χήρα.

Η κατατοπιστική και ενδελεχής ενημέρωση για το τρίγωνο της συνεργασίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης-Περιφέρειας Ηπείρου-Αγρότες έδωσε τροφή για συζήτηση σχετική και με τις προτάσεις των Οριζόντων Ηπείρου στο ζήτημα των αποζημιώσεων.

Ο Γιάννης Ντάλας μέλος της Πολιτικής Επιτροπής των Οριζόντων Ηπείρου δήλωσε «ο πρωτογενής Τομέας στην Ήπειρο έχει πολλές ανάγκες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη ενημέρωση για τη σοβαρότητα της δουλείας του Οργανισμού. Βρίσκοντας τις πόρτες ανοιχτές στον ΕΛΓΑ μας προσφέρεται η δυνατότητα ως παράταξη να ανταλλάσσουμε συχνότερα και οργανωμένα απόψεις και να μεταφέρουμε και ερωτήματα που θέτουν οι αγρότες στα στελέχη της παράταξής μας».

Ο Διευθυντής Γραφείου του κου. Ριζόπουλου Άγγελος Μπίστας δήλωσε: «ξεκινάει μία σειρά επαφών εργασίας για την καλύτερη ενημέρωση της παράταξης και του ιδίου του Κου. Ριζόπουλου που μόνο χρήσιμη θα είναι στη διατύπωση των προτάσεών μας. Πρώτος σταθμός ο ΕΛΓΑ ο οργανισμός που διευθετεί και καθορίζει τη στήριξη των αγροτών μας. Ευχαριστούμε τον κο. Χήρα για την προθυμία του και την άψογη ενημέρωσή του».

 

Στη φωτό: Αριστερά ο Γιάννης Ντάλας, στο κέντρο ο κος Σωτήρης Χήτας, δεξιά ο Άγγελος Μπίτσας.