Το γρήγορο γκολ του Βόλου με πέναλτι και χωρίς να έχει πλησιάσει την περιοχή καθόλου σε όλο το ματς αποτελεί σαφώς πλήγμα για τον ΠΑΣ που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για 7ο σερί παιχνίδι στην έδρα του. Ο κ. Γιαννίκης αναφέρθηκε στο γκολ αυτό και στη δυσκολία να ανακάμψει μετά η ομάδα του.

Για τα σερί ματς χωρίς νίκη: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ειδικά με τέτοιες καιρικές συνθήκες και μ’ ένα πέναλτι στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, είναι δηλητήριο να γυρίσεις πίσω στο ματς. Πάθος βγάλαμε, το ματς πήγε στη δύναμη και ήταν λογικό σε τέτοιο γήπεδο, δεν είχαμε καθαρή φάση κι έτσι είμαστε ηττημένοι σήμερα».

Για το αν υπήρχε έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια: «Τηρουμένων των αναλογιών  και σε σχέση με τον καιρό προσπαθούσαμε. Δεν είναι εύκολο να παίξεις ψύχραιμα όταν ήδη στο 15λεπτο είσαι πίσω στο σκορ. Μπλόκαρε και ο αντίπαλος πάρα πολλά σουτ απ’ όσα επιχειρήσαμε».

Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα: «Σίγουρα θέλουμε παραπάνω πόντους και νίκες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, γιατί την Τετάρτη ακολουθεί το επόμενο ματς. Πρέπει να το αναλύσουμε το σημερινό πολύ γρήγορα για να πάμε στο επόμενο».