Πολύ κινητικός στον πάγκο του ο Άνχελ Λόπεθ, διαμαρτυρόταν συνέχεια, φώναζε, πήγαινε πέρα-δώθε και λογικό ήταν στο τέλος να δηλώσει κουρασμένος κι αυτός όσο και οι παίκτες του, αλλά και πολύ περήφανος για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την πρώτη νίκη εκτός έδρας μετά τον Οκτώβριο: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα οι νίκες είναι σημαντικές, έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά με νίκες επί του Ατρομήτου και ενδιάμεσα νικήσαμε στο κύπελλο τον ΟΦΗ. Το σημαντικό είναι να επανέλθουν κάποιοι παίκτες που είναι σημαντικοί, όπως οι Τέκιο και Τσοκάνης. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αν ανοίγει ο δρόμος για εξάδα: «Όλοι στην ομάδα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε και στο κύπελλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και να ξέρουμε που βρισκόμαστε».

Για την ένταση και πως έζησε το ματς: «Υπήρχαν δύσκολες συνθήκες, νιώθω κουρασμένος σαν να έχω παίξει κι εγώ 90 λεπτά, παρ’ όλα αυτά είμαι περήφανος για τα παιδιά, όλο το κλαμπ κάνει μεγάλη προσπάθεια και το απολαμβάνω να είμαι μέρος όλου αυτού».