Πολλές στατικές φάσεις, αλλά η ομάδα για 4ο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος έμεινε χωρίς να σκοράρει, ενώ για 8η φορά υπέπεσε σε πέναλτι, που σήμερα ήταν αρκετό στον Βόλο για να πάρει το διπλό στα Γιάννενα. Ο Αλέξανδρος Καρτάλης τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα προσπάθησε, αλλά πάλι πλήρωσε ένα ατομικό λάθος.

Για το τι έφταιξε: «Πιστεύω ότι ειδικά στο β’ ημίχρονο κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια σε δύσκολες συνθήκες, απλά δεχτήκαμε και πάλι πέναλτι. Είναι το 8ο για φέτος και είναι από δικά μας λάθη. Ξέρουμε ότι το γήπεδο είναι λίγο δύσκολο, αλλά το παλέψαμε να επιστρέψουμε, να το γυρίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό».

Για το τι έφταιγε στην τελική πάσα ή την τελική ενέργεια και δεν ήρθε το γκολ: «Η τελική ενέργεια ήταν το πρόβλημα. Με αυτό το γήπεδο δεν ήταν το παιχνίδι που θέλαμε να δείξουμε. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Θεωρώ ότι είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις βάλαμε και δεν σκοράραμε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το παλέψουμε, να το βελτιώσουμε και συνεχίζουμε».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα, θα το παλέψουμε και ό,τι βγει. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Σήμερα πάλι ήμασταν καλοί, ειδικά στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν σκοράραμε δυστυχώς αν και είχαμε ευκαιρίες. Πολλά κόρνερ, πολλά πλάγια, πολλά φάουλ, αλλά η τελική φάση ήταν αυτό που έλειπε».