image description

Μόνο με “θαύμα” θα περάσουν οι Αλβανοί στους “16” του Euro και όλα δείχνουν ότι σύντομα ο Λίλα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του και 15 μέρες μετά για τα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του “Άγιαξ της Ηπείρου”, όταν η ομάδα επιστρέψει από το Καρπενήσι.

Αυτή τη στιγμή οι Αλβανοί είναι οι τέταρτοι καλύτεροι τρίτοι σε σύνολο έξι ομάδων, όμως απομένουν ακόμα τέσσερις αγώνες για τον 5ο και 6ο όμιλο του Euro. Όπως γίνεται αντιληπτό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όμως υπάρχει ένα σενάριο που δίνει το εισιτήριο για τους “16” στην Αλβανία.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να:

1. Μη νικήσουν η Ιρλανδία και η Σουηδία την Ιταλία και το Βέλγιο αντίστοιχα. Αν νικήσει η Σουηδία, θα πρέπει να το κάνει με εμφατικό τρόπο, έχοντας διαφορά τουλάχιστον 4 γκολ από το Βέλγιο, αλλά και πάλι η Ιρλανδία δεν θα πρέπει να νικήσει την Ιταλία.

2. Να νικήσει η Ουγγαρία την Πορτογαλία. Τότε ό,τι κι αν συμβεί στο έτερο ματς του 6ου ομίλου μεταξύ της Ισλανδίας και της Αυστρίας δεν επηρεάζει την Αλβανία.

Πάντως η παραμονή του Λίλα στη Γαλλία για μερικές ακόμα ημέρες, συνεπάγεται και περαιτέρω αποζημίωση για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που θα εισπράξει περίπου 120.000 ευρώ από τη συμμετοχή του διεθνούς της ποδοσφαιριστή στο EURO.