Παρά την 4μηνη διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ευελπιστεί σε σύντομη επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Α1 και προετοιμάζεται να αντεπεξέλθει και οικονομικά στις υποχρεώσεις του κάνοντας νέες χορηγικές συνεργασίες.
Η ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (27/1) μια νέα συνεργασία:
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει έναν ακόμη σημαντικό χορηγό στην προσπάθεια της ομάδας μας τη φετινή χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Ο λόγος για το τεχνικό γραφείο της Άννας Τσουμάνη, η οποία είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό τίτλο με αντικείμενο «Σχεδιασμός και Κατασκευή Υπογείων Έργων» του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.
Η κυρία Τσουμάνη δραστηριοποιείται από το 2009 ως Πολιτικός Μηχανικός στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου (με έδρα τα Ιωάννινα), με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή οικοδομικών έργων καθώς και την έκδοση οικοδομικών αδειών. Παράλληλα είναι και κάτοχος διδακτορικού τίτλου, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, αλλά και πιστοποιημένη εκτιμήτρια ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://annatsoumani.gr/ και εδώ:

Τεχνικό Γραφείο Άννα Α. Τσουμάνη
Eίναι πολύ ενθαρρυντικό και τιμητικό για τη διοίκησή μας που η προσπάθειά μας αγκαλιάζεται από αξιόλογους ανθρώπους και εταιρίες της πόλης μας και για αυτό τους ευχαριστούμε όλους ιδιάιτερα. #thankyou #pas #family