image description

Τον δρόμο της υλοποίησης παίρνουν δύο έργα του Δήμου Ιωαννιτών καθώς εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Πρόκειται για την προμήθεια, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων αστικών συγκοινωνιών με προϋπολογισμό 115 χιλιάδες ευρώ και την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων με προϋπολογισμό 744 χιλιάδες ευρώ.

Πρόκειται για δύο παρεμβάσεις ιδιαίτερα σημαντικές καθώς με την υλοποίησή τους θα υπάρξει πλήρης αναβάθμιση στις στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ ενώ θα δοθεί η δυνατότητα για μία σειρά παρεμβάσεων σε αθλητικούς χώρους του Δήμου.

Οι αθλητικές υποδομές

Το έργο της συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων αφορά σε παρεμβάσεις που θα αναπτυχθούν στις αθλητικές υποδομές του δήμου και σε εργασίες αναβάθμισης των αθλητικών χώρων.

Μεταξύ άλλων θα γίνει συντήρηση σε γήπεδα όπως και η αντικατάσταση εξοπλισμού όπου είναι απαραίτητο.

Οι στάσεις του Αστικού

Με το έργο αναβάθμισης των αστικών στάσεων θα γίνουν παρεμβάσεις σε 33 σημεία.  Τα στέγαστρα που θα τοποθετηθούν θα είναι σύγχρονα, φιλικά προς το περιβάλλον, θα διαθέτουν εξοπλισμό WI-FI και θα εξυπηρετούν καλύτερα τους πολίτες.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στις γραμμές: Πέραμα – ΤΕΙ – Πανεπιστήμιο, Ελεούσα – Κατσικά, Πλατεία – Νεοχωρόπουλο, Πεδινή – Γεν. Νοσοκομείο – Ανατολή – ΤΕΙ και Νέα Ζωή – ΤΕΙ – Πανεπιστήμιο.