Σε διπλό ρόλο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπάμπης Καρβέλης. Εκτός από υπεύθυνος του γραφείου τύπου, έχει αναλάβει και χρέη γενικού αρχηγού, έχοντας πλέον αρκετές ευθύνες στις πλάτες του.

Μιλώντας στην εκπομπή του Μιχάλη Μερτζιανίδη «Στη Λακούβα», ο κ. Καρβέλης αναφέρθηκε στο πως έζησε η ομάδα το νικηφόρο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης τόνισε: «Η ψυχολογία στην ομάδα είναι πάντα καλή και πριν τη νίκη εοπί της ΑΕΚ ήταν καλή, αλλά τώρα σαφώς μπορεί να γίνει και καλύτερη. Υπήρχε πίστη σε όλους και πριν το ματς για το καλό αποτέλεσμα, το ξέραμε όλοι ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό.

Το ίδιο πλάνο που είχε η ομάδα χθες το είχε εφαρμόσει κι άλλες φορές. Απλά είχαμε άτυχες στιγμές και αδικίες τις προηγούμενες φορές. Με την ΑΕΚ ευτυχώς δεν υπήρχαν τέτοιες άτυχες στιγμές».

Για μεταγραφικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε κάτι ακόμα: «Δουλεύεται κάτι, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στην απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα: «Άσχημο που δεν μπορεί να απολαύσει αυτό το ποδόσφαιρο ο κόσμος από κοντά. Αν ο κόσμος ήταν στο γήπεδο τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης από το 1:03′:40′ ‘