Κλειστό για 14 μέρες είχε παραμείνει το τμήμα Α3 του Δημοτικού σχολείου Πεδινής μετά από περιστατικό covid-19. Με την κατάλληλη λήψη μέτρων η διασπορά ήταν μηδενική σε άλλα παιδιά της τάξης και του σχολείου όπως ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση του σχολείου.

Αναλυτικά:

Το Δημοτικό Σχολείο Πεδινής, καλωσόρισε την Πέμπτη 28-07-2021 τους μαθητές/τριες του τμήματος Α3, που επέστρεψαν και πάλι στην αίθουσα μετά την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος, λόγω περιστατικού λοίμωξης Covid-19.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που έδειξαν στην δύσκολη αυτή κατάσταση που κληθήκαμε να διαχειριστούμε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών/τριών του Α3, για την άριστη συνεργασία και την υπεύθυνη στάση, που είχε ως αποτέλεσμα την έγκαιρη παρέμβαση και τη μηδενική διασπορά.

Το σχολείο μας, εφάρμοσε άμεσα όλα όσα ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και συνεχίζει να εφαρμόζει πιστά όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η έκδηλη χαρά και η ανυπομονησία των μικρών μαθητών/τριών του Α3 για την επιστροφή τους στην Τάξη, μας συγκίνησε όλους και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως η δια ζώσης διδασκαλία και η κοινωνικοποίηση στο σχολείο, είναι αναντικατάστατα παιδαγωγικά αγαθά. 

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια, οι Υποδιευθυντές και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου