«Πλύνε-βάλε» χαρακτηρίζεται στην ποδοσφαιρική διάλεκτο η περίοδος των συνεχόμενων αγώνων Κυριακής-Τετάρτης και τα «βάσανα» για τους ποδοσφαιριστές ακόμα δεν λένε να τελειώσουν, αφού μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα προβλέπει συνεχόμενα παιχνίδια. Ατρόμητος (πρωτάθλημα), Ατρόμητος (κύπελλο) και Παναιτωλικός (πρωτάθλημα) είναι η τριάδα αγώνων του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα που κλείνει το απαιτητικό διάστημα των πρώτων ημερών του 2021. Και φυσικά στην ομάδα τα περιθώρια για ξεκούραση είναι ελάχιστα, με το τεχνικό επιτελείο να διαχειρίζεται με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο την επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Συν τοις άλλους πρέπει να υπολογιστεί και η κατάσταση των γηπέδων που προπονείται η ομάδα. Μπορεί η σημερινή ψιχάλα να μην ήταν πρόβλημα, αλλά όλες οι προηγούμενες βροχοπτώσεις έχουν φέρει στα όριά τους τα γήπεδα της περιοχής, με τους παίκτες να παλεύουν να ανταποκριθούν και σ’ αυτήν την επιπλέον δυσκολία.

Για σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους 8 εναντίον 2 και δουλειά στο build up.

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων έχει επανέλθει ο Φάμπρι Κάστρο, που κατά πάσα πιθανότητα όμως θα είναι πιο έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο και όχι σ’ αυτό της Κυριακής.

Επίσης, οι Κρίζμαν και Εραμούσπε έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης στο γήπεδο, αλλά υπολογίζονται κανονικά από τον προπονητή. Ειδικά ο Εραμούσπε επιστρέφει και από τιμωρία, οπότε είναι πιο ξεκούραστος.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή δεν μπορούν να αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Πίρσμαν και Χουτεσιώτης. Ο πρώτος θα μείνει για πρώτη φορά εκτός βασικής ενδεκάδας.