Αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Αργύρη Γιαννίκη εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού στους 2 τιμωρημένους Πίρσμαν και Χουτεσιώτη προστέθηκε σήμερα ο Ντομίνγκεζ που αντιμετώπισε ένα μικρό απρόοπτο καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο, αλλά και ο Εραμούσπε που είχε έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Βόλο, όταν και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, το οποίο τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Στην αποστολή είναι πάντως ο Στέφανος Σιόντης, που είχε τραυματιστεί στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο σήμερα έκανε κι αυτός ατομικό και θα φανεί αύριο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή. Επίσης, μετά από 1 μήνα και κάτι επέστρεψε σε αποστολή ο Κάστρο, ο οποίος θα προσπαθήσει να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να “επιστρατευθεί” 3 μέρες νωρίτερα απ’ ό,τι υπολογιζόταν, αν ο Σιόντης δεν είναι έτοιμος ως αύριο.

Αναλυτικά οι 21 που είναι στην αποστολή είναι οι:  Λοντίγκιν, Αθανασίου, Παντελάκης, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Παμλίδης, Κρίζμαν, Λέο, Μιλιντσεάνου.

Εκτός βρίσκονται οι: Ντομίνγκεζ, Εραμούσπε, Δούμτσης, Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Πίρσμαν και Νάτιντσουκ.