Συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ. Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες των χαμηλότερων κατηγοριών, σε Γυναίκες και Άνδρες, εξαιτίας του «λουκέτου» στα πρωταθλήματά τους ελέω κορωνοϊού, ζητώντας την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το συντομότερο δυνατό.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δίνει το «πράσινο φως» για την έναρξη των πρωταθλημάτων στην Α2 Ανδρών και Α1 Γυναικών. Ωστόσο, παράλληλα ξεκαθάρισε πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δώσουν και τη συγκατάθεσή τους οι λοιμωξιολόγοι.

Πάντως, με την αύξηση που παρατηρείται στα κρούσματα του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες, οι ελπίδες να δώσουν το «πράσινο φως» οι λοιμωξιολόγοι είναι λιγότερες…

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2, 12:00) θα πραγματοποιηθεί κανονικά η πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα από παίκτες και προπονητές των χαμηλών κατηγοριών. Μάλιστα, μέρος στην πορεία θα πάρουν για συμπαράσταση και οι επαγγελματίες παίκτες και προπονητές της πρώτης κατηγορίας.