Με ανεβασμένη ψυχολογία ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό -και το κυριότερο- με ανοιξιάτικο καιρό, μετά από 1 μήνα ασταμάτητων βροχών! Οι αλκυονίδες μέρες έρχονται σε μια πολύ καλή συγκυρία, ώστε να διατηρηθούν σε μια υποφερτή κατάσταση τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ και να βοηθηθεί η ομάδα να κάνει τις προπονήσεις της πριν το σπουδαίο –από βαθμολογικής άποψης- παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ευχάριστα ήταν μετά από καιρό τα νέα για τον Αργύρη Γιαννίκη, που είδε να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Ντομίνγκεζ και Εραμούσπε, ενώ ο Σιόντης έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος μόνο, καθώς δεν είναι στο 100%. Δεδομένου ότι έχει επιστρέψει και ο Κάστρο, ο Σιόντης θα πάει σε πιο ομαλούς ρυθμούς αποκατάστασης χωρίς βιασύνη.

Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν 90 λεπτά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα του 3ου γκρουπ παιχτών περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής κι αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.