Εν αναμονή των αποφάσεων των λοιμωξιολόγων είναι οι ομάδες της Α1 γυναικών, προσδοκώντας ότι θα ανάψει το «πράσινο φως» την Παρασκευή για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 14 Φεβρουαρίου. Ήδη ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 1 μήνα που έχει μπει στο Νέο Κλειστό και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και σήμερα ο προπονητής κ. Δουβίτσας, αλλά και η αρχηγός της ομάδας μίλησαν στη σελίδα της ομάδας και αναφέρθηκαν στην περίοδο της 2ης αυτής προετοιμασίας.

Ο κ. Δουβίτσας είπε τα εξής:

«Μετά από μια δύσκολη περίοδο για εμάς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά το πράσινο φως της ΓΓΑ. Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε μια 2η προετοιμασία λόγω της μεγάλης διακοπής και προσπαθούμε να μπούμε σε μια ρουτίνα προπονήσεων για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε.

Η προετοιμασία πάει καλά, με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα που περιμέναμε να επιστρέψουν οι ξένες και μέρα με τη μέρα, αλλά και εβδομάδα με την εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε 2 απουσίες, αλλά η μία είναι ευχάριστη. Η Βιντσηλαίου κλήθηκε στην Εθνική ομάδα γυναικών για επίσημα παιχνίδια. Μόλις επιστρέψει θα είμαστε έτοιμοι μαζί με τα άλλα κορίτσια για να μπούμε στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση κινητοποιήθηκε αμέσως μόλις επετράπησαν οι προπονήσεις από τη ΓΓΑ. Οι συνθήκες που δουλεύουμε είναι οι καλύτερες, έχουμε ένα νέο το κλειστό που μας παρέχει τα πάντα. Έξω μπορεί να έχει αρνητικές θερμοκρασίες, αλλά μέσα έχουμε σταθερά 20 βαθμούς. Ήθελα να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή του Νέου Κλειστού για τις κατάλληλες συνθήκες που μας προσφέρει.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται είναι πιθανό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα στις 14 Φεβρουαρίου, οπότε περιμένουμε το ok της ΓΓΑ για να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Οι στόχοι μας δεν είναι άλλοι από το να τερματίσουμε στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο κύπελλο Ελλάδος.

Από την πλευρά της η Ντίνα Σαρηγιαννίδου έδωσε έμφαση στις δηλώσεις της στην τεράστια ανυπομονησία να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα:

«Εδώ και 4 εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για την επάνοδο στα γήπεδα. Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει αυτή η ώρα. Δίνουμε έμφαση και στη σωματική άσκηση, αλλά και στην πνευματική, ώστε να μην παρεκκλίνουμε από τους αρχικούς μας στόχους».