Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα στα Γιάννενα και η ομάδα του ΠΑΣ συνεχίζει την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας (19:30) κόντρα στον Παναιτωλικό. Μοναδικός απόντας ήταν και πάλι σήμερα ο Σιόντης, ενώ ατομικό έκανε ο Τριάδης που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Παρελθόν, μετά τον Γώγο, είναι εδώ και μερικές μέρες ο νεαρός Λευκορώσος, Μαξίμ Νάτιντσουκ.

Κατά τα λοιπά, η προπόνηση σήμερα μετά την καθιερωμένη προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, ενώ οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το ένα να δουλεύει build up και το δεύτερο pressing game με τελειώματα φάσεων.

Στο τέλος έγινε ένα δίτερμα στο μισό γήπεδο με 8 εναντίον 10, όπου ακόμα δεν αποκαλύφθηκαν πλήρως τα πλάνα του προπονητή, αφού έκανε αρκετές δοκιμές, κυρίως μεσοεπιθετικά. Άλλωστε θέλει να έχει όλους τους παίκτες έτοιμους, αφού θα ακολουθήσει μία τριάδα αγώνων σε 8 μέρες με Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που θα είναι πολύ απαιτητικά.

Η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και το μεσημέρι η ομάδα θα αναχωρήσει για Αγρίνιο. Το παιχνίδι έχει οριστεί για Δευτέρα (19:30) και ο ΠΑΣ αναμένεται να συναντήσει πάλι βροχή, αφού ο καιρός αλλάζει και πάλι την επόμενη εβδομάδα.