image description

Κλειστό για 14 μέρες θα πρέπει να παραμείνει το τμήμα Ε1 του Δημοτικού σχολείου Πεδινής μετά από επιβεβαιωμένο κρούσματα σε εκπαιδευτικό του τμήματος. Οι υπόλοιπες τάξεις θα μείνουν ανοιχτές και ήδη ακολουθούνται τα προβλεπόμενα.

Είναι η δεύτερη φορά που υπάρχει κρούσματα στο Δημοτικό της Πεδινής, καθώς μόλις πριν από μερικές ημέρες επέστρεψαν στις τάξεις τους τα παιδιά του Α3.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, σας ενημερώνουμε πως μετά από βεβαιωμένο περιστατικό Cοvid-19 στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος Ε1, το παραπάνω τμήμα αναστέλλει την λειτουργία του από 06-02-2021.

Το ίδιο και οι μαθητές/τριες του 4ου τμήματος του Ολοήμερου Προγράμματος, στο οποίο ήταν υπεύθυνος ο εκπαιδευτικός την Παρασκευή 05-02-2021.

Οι μαθητές/τριες και οι οικογένειες του τμήματος Ε1 και του 4ου τμήματος του Ολοήμερου, έχουν ήδη ειδοποιηθεί προσωπικά από τη διεύθυνση του Σχολείου.

Για ό,τι σχετικό προκύπτει, θα ενημερώνονται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι προσωπικά, και θα υπάρχει ενημέρωση από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον αγαπητό συνάδελφο και καλή δύναμη σε όλους!