Πολύ μεγάλη η συμβολή του κ. Γιαννίκη στο σημερινό παιχνίδι, αφού ξεκίνησε γρήγορα τις αλλαγές για να αλλάξει τη ροή του ματς και μ’ ένα πολύ καλό ματς στην επανάληψη ο ΠΑΣ έφτασε σε ανατροπή αποτελέσματος μετά από πάρα πολύ καιρό.

Για το αν είχε μαγικό ραβδάκι σήμερα και άλλαξε την εικόνα του ΠΑΣ στην επανάληψη: «Είναι ανεξήγητο σήμερα, γιατί δεν ήμασταν άσχημοι στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά την πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού χάσαμε εντελώς αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Ήμασταν πάρα πολύ παθητικοί, έπρεπε να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα σήμερα με τις αλλαγές, αλλά κάναμε ένα καλό β ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο και είναι μια μεγάλη νίκη για μας».

Για τις γρήγορες αλλαγές που έκανε στο ματς: «Από τη στιγμή που αυτό βλέπουμε πρέπει να δώσουμε και βοήθειες, αν κάποιος σήμερα δεν είχε την απόδοση που έπρεπε, κάτι που είναι ανθρώπινο, πρέπει να το διορθώσουμε από τον πάγκο».

Για το τι είχε η ομάδα που δεν το είχε στο α’ ημίχρονο: «Ήμασταν ενεργητικοί, δεν ήμασταν παθητικοί όπως συνέβη στο α’ ημίχρονο. Είχαμε δυναμική, ενέργεια και ήταν αυτό που μας έλειπε».

Για τις ωραίες ενέργειες της ομάδας στην επανάληψη: «Βγάζαμε την μπάλα πιο ωραία και πιο εύκολα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου και ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε σήμερα.

Για το τι κρατάει εκτός από τη νίκη και το καλό β’ ημίχρονο: «Γυρίσαμε ένα παιχνίδι και ελπίζω όλοι εκείνοι που λένε για τη διαφορά α’ και β’ ημιχρόνου να το σταματήσουν αυτό κάποτε, γιατί έχουμε καιρό που το έχουμε ισορροπήσει».