Με εξαιρετικό β’ ημίχρονο ο Γιάννης Κάργας αφενός πέτυχε το νικητήριο γκολ, αφετέρου βοήθησε πολύ με τις αμυντικές τοποθετήσεις του να μην κινδυνεύσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σπάνια σκοράρω είναι η αλήθεια (8ο στην καριέρα του και 2ο φετινό). Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Θα μου επιτρέψουν οι συμπαίκτες μου το γκολ αυτό να το αφιερώσω στον δεύτερο μου γιο μου που έρχεται σε λίγες μέρες. Δείξαμε ότι όταν είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι τους είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια: «Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μας διάβασε πολύ σωστά, διάβασε πως βγάζουμε την μπάλα, μάς έκλειναν πολύ καλά, κυκλοφορούσαν εύκολα από τη μια μεριά στην άλλη. Το συζητήσαμε μέσα στα αποδυτήρια με τα παιδιά όλοι μαζί, το  διορθώσαμε και στο β’ ημίχρονο καταφέραμε να διορθώσουμε αυτήν την ατέλεια όλοι μαζί κι έτσι ήρθε και το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Για τη σιγουριά του ότι θα σκοράρει από τη στιγμή που σηκώθηκε για κεφαλιά και για το άλμα «Ρονάλντο»: «Όταν υπάρχει μια στημένη φάση προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό το στοιχείο. Το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση.  Σπάνια σκοράρουμε από στημένο και ήρθε σήμερα που θέλαμε τους 3 βαθμούς και οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια».