Σπάνια ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει σε μια ολική ανατροπή αποτελέσματος στο πρωτάθλημα της Super League και το πέτυχε σήμερα επί του Παναιτωλικού 1201 ολόκληρες μέρες μετά την ανατροπή επί της Κασσιόπης στις 28 Οκτωβρίου του 2017!

Σ’ εκείνο το ματς της 9ης αγωνιστικής η Κασσιόπη είχε προηγηθεί στο σκορ στο 72′ με τον Παμλίδη, που τότε ήταν παίκτης των Φαιάκων, αλλά οι “κυανόλευκοι” απάντησαν άμεσα με Κόντε και Γιάκο.

Λίγες μέρες πιο πριν, στις 14 Οκτωβρίου και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε νικήσει με ανατροπή. Ήταν το ματς με τον Πλατανιά μέσα στα Γιάννενα, όπου το 0-1 του 7ου λεπτού με τον Γκρζέλτσακ έγινε 3-1 με τους Κόντε, Τζημόπουλο και Μπρούνο Χαλκιαδάκη.

Γυρνώντας το ημερολόγιο άλλες 348 μέρες πίσω, βρίσκουμε την ανατροπή στο ίδιο γήπεδο με το σημερινό, όταν ο ΠΑΣ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά με δύο γκολ του αδικοχαμένου Μαμπουλού πήρε την πολυπόθητη νίκη στο Αγρίνιο.

Αν υπολογίσουμε όμως και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε νικήσει με ανατροπή τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ακριβώς πριν 1 χρόνο, στις 9/2/2020. Το 1-0, έγινε 1-6 στο β’ ημίχρονο.