Στο κενό πέφτουν τα παράπονα του Δέλλα για τη διαιτησία, αφού ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δικαίωσε σήμερα διαιτητή και VAR για την απόφασή τους να καταλογίσουν πέναλτι στη φάση που ο Τσότσαλιτς γκρεμίζει τον Παμλίδη στη φάση του 54ου λεπτού.

Είναι απορίας άξιον τι δεν είδε καλά ο προπονητής του Παναιτωλικού από τη φάση που βγάζει μάτι. Μάλιστα έκανε πολύ σύντομες δηλώσεις στο τέλος του ματς δίνοντας ως μόνη “πιασάρικη” ατάκα για τα site και τις εφημερίδες το ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΣ από τη διαιτησία…

Παρ’ όλα αυτά η νίκη των “κυανόλευκων” δεν κηλιδώνεται, ακόμα κι αν οι δηλώσεις γίνονται από ανθρώπους που έχουν ένα βαρύ όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει στον σχολιασμό του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής: «Ο διαιτητής καταλόγισε παράβαση πέναλτι σε φάση κατά την οποία ο παίκτης της ομάδας του Παναιτωλικού διέπραξε απρόσεκτο φάουλ σε αντίπαλό του εντός της περιοχής πέναλτι. O VAR έλεγξε το περιστατικό απ’ όλες τις γωνίες λήψης και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι. Ο αμυνόμενος στην προσπάθειά του να παίξει την μπάλα, βρίσκει με απρόσεκτο τρόπο τον αντίπαλό του με το συρόμενο πόδι του σε δεύτερο χρόνο».

Η φάση του ΠΑΣ ξεκινάει από το 07:39 του βίντεο