Την τελευταία προπόνηση θα κάνει ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, ολοκληρώνοντας έτσι τη μίνι προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργύρης Γιαννίκης θα δει και σήμερα την κατάσταση των παικτών του και θα αποφασίσει για την ενδεκάδα, που σίγουρα θα έχει κάποιες αλλαγές, πέραν από τις 2-3 που συνηθίζονται σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Η μέχρι σήμερα διαχείριση των αντοχών των ποδοσφαιριστών, πάντως, έχει γίνει άψογα, αφού ο ΠΑΣ κατάφερε να βγάλει 1,5 μήνα συνεχόμενων αγώνων χωρίς η ομάδα να κάνει αγωνιστική «κοιλιά» ή να πέφτει η απόδοσή της στα τελευταία λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι γίνεται άριστη δουλειά και από τον προπονητή φυσικής κατάστασης, τον Γιάννη Ντουρουντό.

Ο Σιόντης ενδέχεται να είναι η μοναδική απουσία της ομάδας, κάτι που θα φανεί σήμερα και από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για το αυριανό ματς.

Βασικός προβληματισμός, πάντως, θα είναι και πάλι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αφού έβρεχε το προηγούμενο διήμερο, θα ξαναπιάσουν βροχές από αύριο το πρωί και πιθανόν και αυτό το ματς να γίνει υπό βροχή, όπως και τα προηγούμενα πέντε του 2021! Και τα δύσκολα δεν τελειώνουν εδώ, αφού από την Κυριακή αναμένεται επέλαση πολικού ψύχους με τη θερμοκρασία Κυριακή και Δευτέρα να μην ανεβαίνει πάνω από το μηδέν. Μάλιστα την ώρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα η πρόβλεψη δείχνει ότι θα έχουμε θερμοκρασία -6!