Δηλώσεις με τις οποίες έριξε την ευθύνη για την μη διεξαγωγή του σημερινού τέταρτου αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα στην ΕΠΟ, έκανε ο Γιώργος Χριστοβασίλης!

Με τον ιδιοκτήτη του «Άγιαξ της Ηπείρου» να τονίζει στην κάμερα της Cosmote TV ότι υπήρξε μέριμνα από μέρους της ομάδας του λόγω του «θέματος» με τους «Ζωσιμάδες» και άρνηση από την πλευρά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για αλλαγή της σειράς των δύο ματς…

«Με την κλήρωση που έγινε ζητήσαμε από τον Παναθηναϊκό αλλά και την ΕΠΟ αν συναινούσε να γίνει αλλαγή έδρας και δυστυχώς η ΕΠΟ μας αγνόησε πλήρως λέγοντας ότι υπάρχουν θέματα νομικά. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο παρά τις βελτιώσεις στο γήπεδο, να φτιάξει η κατάσταση. Έχουν γίνει βέβαια παιχνίδια στους Ζωσιμάδες και με χειρότερες συνθήκες. Βρέχει από το πρωί, αλλά όχι όπως σε άλλα ματς. Ο διαιτητής δεν βγήκε να δει αν αναπηδάει η μπάλα ή αν κολλάει. Το τι θα γινόταν μετά από κάποια λεπτά αγώνα δεν το ξέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Η ΕΠΟ έκανε ένα μεγάλο λάθος, δεν μας άκουσε, θα μας βάλει να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό που θα έχει μια άλλη σύνθεση, αφού θα περάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα μας βάλει να παίξουμε σε μια ημερομηνία που θα έχουμε εμείς παιχνίδι που θα παίζεται η ύπαρξή μας στην κατηγορία.

Στα 13 χρόνια που βρίσκομαι στον ΠΑΣ είναι η πρώτη φορά που ένας διαιτητής αναβάλει παιχνίδι χωρίς να το ξεκινήσει, ενώ οι συνθήκες δεν είναι τόσο δραματικές”.

Για το αν είχε συναινέσει ο Παναθηναϊκός στην αλλαγή έδρας: “Σε πρώτη φάση ναι. Την ημέρα της κλήρωσης δηλαδή. Η άρνηση ερχόταν από την ΕΠΟ”.