Μετά τη σημερινή αναβολή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκού και την πρόβλεψη για ολικό παγετό τη Δευτέρα, η Super League επικοινώνησε με τον κ. Χριστοβασίλη προκειμένου να ζητήσει να αλλάξει η έδρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε στο super-fm.gr ο κ. Χριστοβασίλης η ομάδα αναγκάστηκε να το δεχτεί γιατί θα ήταν αδύνατον να παιχτεί παιχνίδι στους -10 βαθμούς.

Λίγα λεπτά μετά ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή ότι το ματς θα γίνει στο Περιστέρι, εκεί που η ηπειρώτικη ομάδα έχει νικήσει φέτος 2 φορές, ενώ είχε παίξει κι ένα φιλικό το καλοκαίρι, οπότε ως έδρα είναι φιλόξενη και γνώριμη.

Συν τοις άλλοις, υπάρχουν κοινοί βασικοί χορηγοί με τον Ατρόμητο, οπότε η προετοιμασία του γηπέδου είναι πολύ πιο εύκολη.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» που οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή των Ιωαννίνων, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τη Δευτέρα 15.02.2021 στις 17:15.