Να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήθελαν οι Χριστοβασίλης και Γιαννίκης στις συζητήσεις που έγιναν με τον διαιτητή στα αποδυτήρια. Μάλιστα τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής τόνισαν στον διαιτητή Παπαδόπουλο ότι έχουν γίνει ματς με πολύ χειρότερες συνθήκες από τις σημερινές.

Από την πλευρά του ο διαιτητής τους τόνισε ότι δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη της σωματικής ακεραιότητας των παικτών σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που είχε πολύ λάσπη σε πολλά σημεία.

Παρ’ όλα αυτά, όλη την ημέρα υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα αναβολής του παιχνιδιού και πολλοί ήταν εκείνοι στο «πράσινο» στρατόπεδο που πίστευαν (ή μήπως ήξεραν;) ότι το ματς δεν θα γίνει.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος διαιτητής στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο είχε κρίνει κατάλληλο το γήπεδο για διεξαγωγή αγώνα, αν και βρέθηκαν μέχρι και καρφιά στο χόρτο…

Για την ιστορία, να τονίσουμε ότι ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Βλάχος σε δηλώσεις του στο Cοsmote Sports είπε ότι ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει στο αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα να αλλάξουν οι έδρες: «Υπήρχε συμφωνία με τον ΠΑΣ για να γίνει αλλαγή έδρας, αλλά δεν γινόταν για τυπικούς λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το πότε θα διεξαχθεί το ματς αυτό, βάσει ΚΑΠ θα έπρεπε να διεξαχθεί την Παρασκευή, αλλά επειδή ήδη έχει οριστεί ο αγώνας ΠΑΟ-Ολυμπιακού για την Κυριακή, δεν θα συμπληρωνόταν το απαιτούμενο 48ωρο ξεκούρασης για το “τριφύλλι”. Έτσι, λοιπόν, η ΕΠΟ θα πρέπει να ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία.